Skip to main content

Od Novembra 2017 Vám v našich nových priestoroch na Letnej 45 v Košiciach poskytneme aj služby špičkového fyzioterapeuta, ktorý pri boľavých stavoch aplikuje neinvazívne-nebolestivé techniky, tzv. mäkké techniky uvoľnenia svalstva . Už neriskujte u masérov s kurzom urobeným za víkend!

Našim cieľom je umožniť našim klientom nadštandardné riešenie bolesti chrbta. Pre nás to znamená mať čas a možnosti na Vašej strane. Inak povedané, ak niečo bolí, máte ihneď k dispozícii doktora, ktorý Vás vie vyšetriť, vo vedľajších dverách viete dostať službu fyzioterapeuta, a následne v rovnakých priestoroch začínate cvičenie SM Systém s inštruktorom, ktorý si svoje s prasknutou platničkou L5-S1 už zažil, no vďaka cvičeniu sa vyhol operácii.

Toto je jedinečný reťazec služieb, ktoré sú na seba naväzujúce a klient benefituje z rýchlosti a kvality, ktorú na jednom mieste vie získať vo svoj prospech. Nekonečné čakania na vyšetrenia, rezonancie, presuny k masérom a hľadanie informácií o zdravotných cvikoch na youtube je u nás minulosťou. Spájame najlepších do spoločných priestorov – pre Vás.

Tešíme sa na Vás, kliknite na hlavnú stránku a rezervujte si svoj termín už dnes za bezkonkurenčnú cenu (ponuka služieb a cien na hlavnej stránke)

Oliver Nemčík

Volám sa Oliver Nemčík, a tiež som sa dal dokopy. Rozumejte, vyhol som sa operácii hernie disku (platničky) pomocou vhodnej fyzioterapie a SM Systému — cvičením s vlastným telom a expanznou gumou. Dnes v našich centrách poskytujeme to, čo pomohlo mne – vhodnú fyzioterapiu a zdravotné cvičenie SM Systém.

Pridať komentár